Hoe om te zorgen voor zilveren sieraden

Posted on by

Dit artikel is bedoeld voor mensen die houden van het dragen van zilveren sieraden en willen elke zilveren stuk zij bezitten om glanzend te blijven voor de komende jaren. De volgende paragraaf zal u informeren over het proces van het verzorgen van uw zilveren sieraden.

Sterling-Silver-Jewellery

Schoonmaak: Tandpasta, baking soda en azijn zijn enkele van de ingrediënten met behulp waarvan u vlekken van uw zilveren sieraden kan verwijderen. Echter, als u vindt dat de hierboven genoemde ingrediënten niet in slagen om de ornamenten bezoedelen-vrij, kunt u kiezen voor machinale reiniging. Daarvoor moet u alle stukken die u wilt opruimen van een gerenommeerde professionele juwelier nemen. De machine die het meest wordt gebruikt voor dit soort van reiniging is ultrasone reiniger. U kunt ook een dergelijke machine te kopen voor uw huis; Vergeet echter niet dat commerciële ultrasone reinigingsmachines zijn effectiever dan de kleintjes is ontworpen om te worden gebruikt in woningen.

Naast het gebruik van een ultrasone reiniger voor het polijsten van uw oude zilveren stukken, kan de schoonmaak professionals ook gebruiken schuurpapier voor het verbeteren van de glans van de ornamenten. Echter, gebruik van schuurpapier polijsten metalen onderdelen resulteert in het verlies van een bepaalde hoeveelheid metaal; vanwege deze reden dit proces alleen worden gebruikt als alle andere schoonmaakmiddelen opties geen resultaat laten zien.

Het opslaan: Als u wilt uw zilver Jewelries zien in goede vorm voor een lange periode van tijd, moet je het goed bewaren. Bij het houden van de ornamenten in een juwelendoos, wikkel ze goed om met een hoge kwaliteit anti-dofheid doek of tissue. Indien mogelijk, plaats de verpakte stukken in een plastic zakje (probeer het nemen van alles uit de lucht uit de zak voordat u deze sluit) en dan houd het binnen het strafschopgebied. Elk stuk van zilveren sieraden die u hebt moeten afzonderlijk worden verpakt; Dit is essentieel om te voorkomen dat de items tegen krassen.

Het proces van verpakken is verschillend voor verschillende ornamenten; bijvoorbeeld als het een keten, moet u deze wrap pas na het strekken het uit. Aan de andere kant, als je het wikkelen van een paar oorbellen, je moet elk stuk afzonderlijk te wikkelen. U kunt echter om beide verpakt oorbellen in dezelfde plastic zakje.

Andere richtlijnen te volgen: Naast het reinigen van uw zilveren sieraden regelmatig en goed ze op te slaan, moet u volgen enkele andere richtlijnen om het leven van die kostbare punten te verbeteren. Zo moet je nooit dragen ze bij tijd doorbrengen in de hot tub of zwembad. Laat nooit de ornamenten in contact komen met het schoonmaken bleekmiddel of ammoniak; die items kan resulteren in volledige verkleuring van de waardevolle metalen producten. Bleekmiddelen zijn bekend bij de metalen vallen en los het die Jewelries ingedeukt bedorven zou kunnen verlaten. Je moet ook nooit gebruik van elastiekjes voor het verpakken van de Jewelries.

Comments are disabled