Beauty make-up tips

Posted on by 0 comment

Beauty-Makeup

Er is niets erger dan een vrouw met veel make-up op. Het kan je oude en draggish kijken. Ik heb geen make-up dragen in het openbaar maar ik zet het op bij het nemen van foto’s of het maken van video’s van mezelf en soms kan ik lijken op die drag queens op tv. Hier is een tip voor vrouwen die ik zou willen delen. Minder is zeker meer. Make-up moet je natuurlijke schoonheid te verbeteren niet bedekken. Mensen willen je gezicht en niet een overdreven versie van jezelf zien. Houd de koningin op de foto’s, maar in het openbaar te tonen je ware gezicht. Mannen eigenlijk graag een fris gezicht of de echte jij.

Er zijn de essentiƫle must-have items van make-up iedere vrouw zou moeten bezitten hebben. Alle vrouwen moeten een goede langdurige mascara op de wimpers verlengen en ze te laten opvallen hebben. Die valse wimpers zijn een verspilling van tijd en geld. Vaak zie ik ze klaar af wimper van de vrouw worstelen om op te hangen voor het beste leven te vallen; eenvoudige mascara zal het lukken. Je kunt duidelijk mascara alleen gebruiken of eerst van toepassing onder zwarte mascara.

Ik ben een verdediger voor lipgloss of een neutrale lipstick, maar moet je de lipstick sparen voor date night. Voor dagelijks gebruik zou ik lipgloss stel plaats of probeer een goed merk van Chap Stick aan de lippen blijven kijken zacht en gehydrateerd. Eyeliner is een andere must make-up punt hebt. U kunt gaan voor zwart voor een donkere dramatische look of een subtiel gebruik van bruin. Ik zou uit de buurt van de heldere kleuren blijven voor dagelijks gebruik. Het idee is om je gezicht te blijven kijken zo dicht mogelijk bij natuurlijk mogelijk.

Doe geen moeite met foundation en oogschaduw, tenzij je van plan bent te gaan op een datum. Als je een vette huid, dan kunt u een poeder borstel en veeg losse poeder over je gezicht om je huid uit glinsterend. Je moet voorkomen dat het gezicht make-up als je een trui.

Nog een tip om toepassing zijn op uw make-up look is goed verzorgde wenkbrauwen. Die kleine borstel / kammen zijn perfect voor het houden van uw wenkbrauwen uniform. Kam de wenkbrauwen omhoog en borstel ze vervolgens in dezelfde richting om je wenkbrauwen blijven kijken mooi en netjes niet bossig en onverzorgd. Het is belangrijk om je huid dagelijks reinigen als je make-up te dragen en hydrateren. Ik hou Carols Daughter lichaam gelei om mijn huid te verzachten. Naar aanleiding van deze tips houdt u jong ogende, natuurlijk ogende en aanspreekbaar.

Category: Schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *